وافل نانی خوشمزه و شیرین و ترد است که معمولا در وعده صبحانه و همراه مربا خورده می‌شود. البته ترکیب وافل و بستنی‌های میوه‌ای نیز بی‌نظیر است و می‌تواند مثل پنکیک یک دسر خوشمزه باشد. در این مطلب طرز تهیه وافل ترد و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. با جیمیتو همراه باشید.

 

 

مواد لازم

  • 1 پیمانه آرد

  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 3/4 پیمانه شیر
  • 5 قاشق غذاخوری کره آب شده یا روغن
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

دستور العمل‌

  • دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود و به دمای مورد نظر برسد.

  • در این مرحله باید مواد اولیه خشک را با هم ترکیب کنید. آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را در کاسه‌ بزرگی بریزید. اگر دوست دارید وافل خوب پف بکند می‌توانید مواد خشک را قبل از مخلوط کردن الک بکنید.

  • زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید و در دو ظرف جداگانه بریزید. از یک همزن برقی برای هم زدن سفیده تخم مرغ کمک بگیرید. آنقدر سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا به شکل فوم دربیاید.

  • بقیه مواد اولیه از جمله کره آب شده یا روغن و زرده تخم مرغ را در کاسه‌ای دیگر هم بزنید. سپس شیر و عصاره وانیل را به مخلوط اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

  • مخلوط زرده تخم مرغ و شیر را به مواد خشک اضافه کنید و با یک همزن دستی خوب هم بزنید. دقت داشته باشید که لازم نیست این مخلوط کاملا یکدست باشد.

  • سفیده تخم مرغ را به مواد وافل اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با یک قاشق هم بزنید.

  • قالب دستگاه وافل ساز را با کمی روغن چرب کنید. با استفاده از یک ملاقه کمی از خمیر وافل را بردارید و درون قالب وافل ساز بریزید، اگر زیادتر یا کمتر از گنجایش وافل ساز درون آن خمیر بریزید، شکل وافل شما خوب از آب در نخواهد آمد.

  • با توجه به تنظیمات وافل ساز و دمای آن 2 الی 5 دقیقه زمان لازم است که وافل به خوبی بپزد.

  • بعد از آماده شدن وافل آن را از دستگاه خارج کنید. از کمی پودر قند و میوه‌های تازه خرد شده برای تزئین وافل استفاده کنید.

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

داش آکل goharbastanesf رنگین کمان طراحی حرفه ای وب سایت مبلمان ايراني دهستان بکان avadown فروشگاه لباس در بابل وبلاگ آموزشگاه فنی و حرفه ای پارسی ماد نیلوفرانه