اگر به دنبال تهیه یک غذای خوشمزه و پر خاصیت هستید، پیشنهاد ما به شما کوبزی یا کوکو مای سوخاری  است. در این مقاله طرز تهیه کوکو سبزی (kuku sabzi) و کوکو ماهی سوخاری خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش خواهیم داد. 
 

 

مواد لازم کوکو سبزی

  • 400 گرم سبزی کوکو (تره، جعفری، گشنیز، شوید)
  • 2 عدد تخم مرغ
  • کمی سیر رنده شده
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • گردو و زرشک
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • روغن

 

طرز تهیه کوکو سبزی

  1. برای آماده کردن چاشنی‌ کوکوی سبزی، ۱ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه روی شعله ملایم حرارت دهید. زرشک و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. بعد از آماده شدن زرشک، آن‌ها را کنار بگذارید.
  2. تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف مخلوط کن بزرگ بشکنید. ادویه، نمک، فلفل، و زردچوبه را اضافه کنید. با چنگال کمی آن را هم بزنید. سیر، مغز گردو، آرد و سبزیجات را به آن اضافه کنید. مخلوط را با چنگال خوب هم بزنید.
  3. کمی روغن را در یک تابه روی شعله ملایم حرارت دهید. مخلوط آماده شده را در آن ریخته و در قابلمه را بگذارید تا به خوبی برشته شود (حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه). کوکو را برگردانده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر حرارت دهید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.
  4. کوبزی را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و با استفاده از زرشک و گردو آن را تزئین کنید.

 

مواد لازم برای کوکو ماهی سوخاری

  • ۶ عدد فیله ماهی تیلاپیلا
  • ۲ عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • ۲ /۱ پیمانه سس مایونز
  • ۲ /۱ پیمانه جعفری خردشده
  • ۴ /۱ پیمانه آب‌لیمو
  • ۲ /۱ پیمانه پودر سوخاری
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

 

طرز تهیه کوکو ماهی سوخاری

 

  1. ابتدا ماهی را آماده کنید. به این صورت که تکه‌های ماهی را آغشته به نمک و فلفل کرده و صبر کنید تا کمی مزه دار شود. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه‌های ماهی را داخل آن سرخ کنید. بعدازآنکه فیله‌های ماهی سرخ شدند، آن‌ها را داخل یک کاسه بریزید و کاملاً خردشان کنید.
  2. در این مرحله جعفری خردشده، سس مایونز، آب‌لیمو، تخم‌مرغ‌ها و به میزان لازم نمک و فلفل را به تکه‌های ماهی اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود.
  3. پودر سوخاری را داخل یک ظرف مناسب بریزید. مقداری از مایه را بردارید و با دست کمی آن را گرد کنید، سپس آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید. هر تعداد که می‌شود کوکو‌ها را به همین شکل آماده کنید.
  4. در یک تابه به میزان لازم روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کوکو‌ها را داخل آن سرخ کنید. بعدازاینکه کوکو‌ها آماده شدند، آن‌ها را داخل ظرف مناسبی بچینید و همراه با سبزی‌های موردعلاقه‌تان سرو کنید.

 

 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کوکو ,ماهی ,سوخاری ,لازم ,روغن ,داخل ,میزان لازم ,تهیه کوکو ,پودر سوخاری ,حرارت دهید ,تکه‌های ماهی ,شعله ملایم حرارت
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ناگفته های یک موفرفری لوکس فایل After Me مهندسی پزشکی بازرگاني سيستم هاي امنيتي آريا خورشيد دقیقه های خیالی Theo BOJPRESS بجنورد پرس