سالاد شیرازی به عنوان پرمصرف‌ترین انواع سالاد در ایران شناخته می‌شود و معمولا با بسیاری از غذاها قابل سرو شدن است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سالاد شیرازی را به شما آموزش دهیم. پس تا انتها با ما همراه باشید. 

 

مواد اولیه

  • نمک به میزان لازم
  • آبغوره به میزان لازم
  • پونه (خشک) به میزان لازم
  • نعنا (خشک) به میزان لازم
  • پیاز (کوچک) پیاز ۱ عدد
  • گوجه فرنگی (متوسط) گوجه فرنگی ۲ عدد
  • خیار (بزرگ و سالادی) ۱ عدد
  • فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد شیرازی

ابتدا خیار را شسته و با پوست یا بدون پوست به صورت نگینی متوسط خرد کنید. برای این کار سر خیار را جدا کرده و روی آن برش‌های عمودی نزدیک به هم ایجاد کنید و بعد خیار را چرخانده و عمود بر برش‌های ایجاد شده برش‌هایی بزنید و بعد از ارتفاع نیم سانتی خرد کنید و تا انتها ادامه بدهید.خیار را با مقدار کمی نمک مخلوط کنید.

سر گوجه فرنگی‌ها را گرفته و اگر شل هستند داخلشان را خالی کنید و به صورت نگینی خرد کنید. سعی کنید اندازه‌ای در حد خیار داشته باشند. پیاز را هم پوست گرفته و سر آن را جدا کنید و به صورت خیلی ریز خرد کنید برای این کار مانند برش خیار عمل کنید، اما میزان برش‌های ایجاد شده را خیلی نزدیک‌تر در نظر بگیرید.

حال خیار و گوجه و پیاز را داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید و روی آن مقداری فلفل، نعنا خشک، جعفری و نمک و آب غوره ترش بریزید و برای سرو آماده کنید.

 

salad shirazi


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : خیار ,میزان ,سالاد ,لازم ,گوجه ,پیاز ,میزان لازم ,سالاد شیرازی ,تهیه سالاد ,مخلوط کنید ,برش‌های ایجاد ,تهیه سالاد شیرازی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تاینی مدیا | تاینی موویز مشاوره دارالفنون سایت مرجع دانلود پایان نامه - تحقیق - پروژه مجتمع مسکونی ارکیده - استان البرز - کرج - خرمدشت فروشگاه اینترنتی Rickey بوتیک احراجات قانون اساسی آینده ایران