کیک مخمل قرمز که به دلیل نام انگلیسی آن، اغلب با نام رِدولوت (red velvet cake) شناخته می‌شود، دسری است از نوع کیک لایه‌ای که در رنگ‌های قرمز تیره، قرمز روشن یا رنگ‌هایی با شید قرمز-قهوه‌ای تهیه می‌شود. این کیک در طعم‌های وانیلی و شکلاتی درست می‌گردد و روی آن با خامه سفید پوشش داده می‌شود. رنگ قرمز-قهوه‌ای کیک به دلیل تاثیر پودر کاکائو و خاصیت اسیدی سرکه سفید می‌باشد. مواد تشکیل دهنده این کیک سرکه سفید، کره، آرد، پودر کاکائو و چغندر (یا به جای آن رنگ غذا) می‌باشد. در دستور پخت‌های مختلف میزان پودر کاکائو متفاوت است. کرم پنیر و کرم کره نیز در این نوع کیک استفاده می‌شود.

 

مواد لازم

½2 فنجان (یعنی معادل 250 گرم) آرد کیک

3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

½ قاشق چای خوری نمک

½1 فنجان شکر

2 عدد تخم مرغ

½1 فنجان روغن

3 قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز

½ قاشق چای خوری وانیل

1 فنجان باتر میلک

1 قاشق غذاخوری سرکه سفید

½1 قاشق چای خوری جوش شیرین

دستور العمل‌

در ابتدا فر را روشن کرده، و درجه حرارت آن را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم بشود.

کف دو قالب کیک به قطر 20 سانتی‌متر را با کره چرب کنید و مقداری آرد روی آن‌ها بپاشید. البته گزینه بهتر این است که کف دو قالب را با یک لایه کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی بپوشانید و روی آن را چرب کنید، تا جدا کردن کیک از درون قالب‌ها برایتان آسان‌تر بشود.

سپس در یک کاسه بزرگ، آرد مخصوص کیک، پودر کاکائو، و نمک را با هم مخلوط کنید تا زمانی که کاملا یکدست بشوند.

سپس داخل یک دستگاه مخلوط کن، تخم مرغ، روغن، شکر، وانیل، و رنگ قرمز مخصوص مواد غذایی را با هم مخلوط کنید. این مواد را با درجه متوسط دستگاه مخلوط کن آنقدر هم بزنید، تا پف کنند.

در مرحله بعدی، هنگامی که دستگاه مخلوط کن روشن است، مقداری از مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید. زمانی که این مقدار به طور کامل در مواد حل شد، مقداری از باتر میلک را به آن‌ها اضافه کنید.

آنقدر این مراحل را تکرار کنید تا تمام مواد به شکل یکدست با هم مخلوط بشوند، و بافت آن‌ها نیز کاملا نرم بشود.

حالا در یک کاسه کوچک، سرکه و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. زمانی که پف کرد، آن را داخل مواد دیگر کیک بریزید و میکس کنید. بهتر است که در این مرحله خیلی سریع عمل کنید. مخلوط شدن این مواد با یکدیگر چیزی در حدود 10 ثانیه طول می‌کشد.

سپس مایه کیک را به اندازه مساوی داخل دو قالب کیکی که از قبل آماده کردید بریزید.

کیکی را برای مدت 30 دقیقه داخل فر قرار بدهید. برای اینکه مطمئن بشوید کیک شما آماده است یا نه، بعد از گذشت 25 دقیقه یک خلال دندان را وسط آن فرو کنید.

اگر خلال دندان تقریبا تمیز بیرون آمد، به این معناست که کیک ردولوت آماده شده است. بهتر است که چک کردن کیک خود را از دقیقه 25 آغاز کنید تا کیک نسوزد.

بعد از اینکه کیک پخته شد، قالب‌های کیک را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدهید که برای مدت 10 دقیقه خنک بشوند. در مرحله بعدی، با استفاده از یک چاقو، به آرامی کناره‌های کیک را از دیواره قالب کیک جدا کنید.

بعد کیک‌ها را با دقت از داخل قالب‌ها بیرون بیاورید و اجازه بدهید که حداقل برای مدت 1 ساعت در دمای اتاق خنک بشوند. بعد از گذشت 1 ساعت، کیک‌ها را داخل پلاستیک بپیچید و برای مدت 1 ساعت دیگر داخل یخچال قرار بدهید.

در نهایت کیک ردولوت را با خامه قنادی (تهیه شده با پنیر خامه‌ای، که در مقاله‌های قبلی طرز تهیه آن را برایتان توضیح دادیم) تزئین و سرو کنید.

منبع: کیک ردولوت


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

baxfilm بهداشت حرفه ای پرسه های زندگی مرکز طراحی حنانه تبليغات رايگان تکرو links of firebox گاوصندوق حرف‌هایم اَللّهُمَّ اَعِنَّا عَلی تَأدِیَةِ حُقوقِهِ اِلَیْه هانا