خورشت قیمه یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی است که برای تهیه آن از لپه، گوشت، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می‌شود. این خورشت نیز مانند سایر خورشت‌ها معمولا با برنج سرو می‌شود. پخت این خورشت نیز مانند سایر خورشت‌ها نیازمند اطلاع داشتن از فوت و فن‌های آن است که در ادامه به صورت مفصل به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

 

 

مواد لازم

750 گرم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان

100 گرم لپه

3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده

4 عدد لیمو عمانی

2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی

750 گرم سیب زمینی

روغن برای سرخ کردن سیب زمینی

به مقدار کافی نمک و فلفل

1 قاشق مرباخوری ادویه

طرز تهیه قیمه

 

دستور العمل‌

ابتدا گوشت را به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم، بعد لپه را به دقت تمیز کرده و می‌شوییم.

سپس پیاز سرخ کرده را با 2 قاشق روغن و لپه در قابلمه ریخته و آن را روی اجاق گاز قرار می‌دهیم، تا لپه با پیاز کمی سرخ شود.

 این کار از خرد شدن لپه بعد از پختن جلوگیری خواهد کرد.

سپس گوشت را شسته و داخل پیاز و لپه می‌ریزیم و درب ظرف را می‌گذاریم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا آب گوشت کشیده شود.

در این مرحله 2 لیوان آب داخل گوشت ریخته و لیمو عمانی‌های شسته شده را به ظرف اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گوشت آهسته بپزد.

 سپس کمی نمک و ادویه و رب گوجه فرنگی به گوشت می‌زنیم و اجازه می‌دهیم خورشت کاملا جا بیفتد.

 در این مرحله می‌رویم سراغ سرخ کردن سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی‌ها را خلال خلال کرده و بعد از شستشو آن را با کمی نمک درون روغن فراوان کرده و سرخ می‌کنیم.

ممکن است سیب زمینی را درون ظرف خورشت ریخته و یکی دو جوش به آن بدهیم و یا هنگام سرو آن را بر روی خورشت بریزید.

photo: gheymeh


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجتست چون کوی دوست هست به صحرا چه حاجتست هساره واران قلمرو وب درآمد با ارز های مجازی‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ircoin.blog.ir یادداشت های من از کارساز James ادبي Stop being average read and grow پسری که ماست دوست داره