کرِپ یا کرِیپ یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه (گالته) تهیه می‌گردد و کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده‌است. با آنکه کرپ از ناحیهٔ بروتاین آمده اما در تمام فرانسه، بلژیک و کبک، کانادا مصرف می‌شود. کرپ معمولاً با مختلفات متفاوتی، از شکر گرفته تا سوزت آتشی، سرو می‌شود.

کرپ یک صبحانه یا میان وعده و سالم و بسیار خوش طعم است که شما می‌توانید به روش‌های متفاوتی آن را درست کنید. زمانی که یاد بگیرید نحوه درست کردن کرپ ساده چگونه است، می‌توانید داخل آن را نیز با خوراکی‌های خوشمزه پر کنید. این خوراکی‌ها می‌توانند موادی شیرین (مناسب برای صبحانه یا میان وعده) یا حتی موادی مناسب برای یک شام سبک باشند. در مقاله امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه کرپ ساده و خانگی، و نحوه پر کردن آن با انواع مواد خوشمزه آشنا کنیم.

 

مواد لازم

  • 1 فنجان شیر پرچرب
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان آرد
  • ½1 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه کرپ ساده و خانگی

 

دستور العمل‌

  • در مرحله اول، تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه بشکنید. سپس زرده و سفیده تخم مرغ را با استفاده از همزن خوب با هم مخلوط کنید.
  • در ابتدا نصف یک فنجان آرد را داخل تخم مرغ‌ها بریزید و آنقدر آن‌ها را هم بزنید تا زمانی که تنها چند عدد برآمدگی کوچک در داخل مواد مشاهده کنید. حالا نصف یک فنجان شیر را به این ترکیب اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب بشوند. آنقدر این مراحل را تکرار کنید تا زمانی که تمام آرد و شیر مصرف بشود.
  • شکر و کره را به مواد کرپ اضافه کنید.
  • در این مرحله باید در ابتدا شکر و بعد کره را به مواد دیگر کرپ اضافه کنید. آنقدر این ترکیب را هم بزنید تا بافت آن کاملا نرم و یکدست و بدون هیچگونه برآمدگی بشود و رنگ آن نیز زرد روشن بشود. بافت نهایی مواد کرپ باید کمی رقیق و مانند شیر باشد.
  • ماهیتابه مورد نظر را روی گاز قرار داده و درجه حرارت گاز را روی متوسط تنظیم کنید. کمی صبر کنید تا ماهیتابه داغ بشود. سپس کمی روغن سرخ کردنی کف ماهیتابه اسپری کنید.
  • حدودا یک چهارم فنجان از کل مواد کرپ را داخل ماهیتابه بریزید. اگر هر بار مقداری بیشتر از این از مواد کرپ را استفاده کنید، قطر کرپ‌های شما بیش از حد زیاد خواهد شد. یادتان باشد که کرپ هرچه نازک‌تر باشد بهتر است.
  • در این مرحله باید ماهیتابه را از روی گاز بردارید و آن را به آرامی با حرکات دایره شکل کمی بچرخانید. این کار باعث می‌شود مواد کرپ که در وسط ماهیتابه قرار دارند، به کناره‌های ماهیتابه بروند و یک لایه نازک از مواد کرپ به شکل یکدست در کف ماهیتابه پخش بشود.
  • در مرحله بعدی، ماهیتابه را دوباره روی گاز قرار بدهید و کمی صبر کنید تا کرپ خوب بپزد. زمانی که سطح کرپ تنها کمی مرطوب باشد، زمانی است که خوب پخته است. در این زمان با استفاده از یک کف‌گیر پلاستیکی گوشه کرپ را به آرامی بلند کنید تا مطمئن شوید که پخته است. در این حالت کرپ باید خیلی راحت از سطح ماهیتابه جدا بشود.
  • حالا می‌توانید کرپ را برگردانید تا روی دیگر آن نیز بپزد.
  • توت فرنگی، هلو، سیب، و آلو، میوه‌هایی هستند که همراه با کرپ طعم خوبی ایجاد می‌کنند. به خصوص اگر روی آن‌ها کمی پودر قند هم بپاشید.

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اصول و پايه جودو از مبتدي تا حرفه ايي ارزهای دیجیتال فایل وب هر چی کی بخوای هست کانون نخبگان امام رضا (ع) شعبه 57 خواص خوراکي ها Dawn نیما پوراحمد ماهی های دریای کابل!