کباب از بهترین غذاهایی است که با طعم خوشمزه خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از بهترین نوع آن، کباب تابه ای یا دیگی است. این کباب از بهترین و خوشمزهترین غذاهای اصیل ایرانی است که علاوه بر خوش طعم بودن، تهیه و پخت آن نیز بسیار آسان است. در پخت کباب تابهای نیازی به منقل و دود ندارید و با روش های آسان تری در منزل می توانید آن را تهیه کنید و در انواع وعده های غذایی ناهار یا شام میتوانید سرو کنید.
مواد لازم
750 گرم گوشت چرخ کرده
4 عدد گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری سماق
روغن
6 عدد فلفل کبابی
نمک و فلفل و زردچوبه
2 عدد پیاز
دستور العمل
ابتدا پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.
با گوشت مخلوط کنید و نمک و ادویهها را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
کف تابه را چرب کنید و گوشت را در تابه به ضخامت 2 تا 3 سانتیمتر پهن کنید.
سطح گوشت را کاملا صاف کنید.
کباب را به تکههای 4 سانتیمتری تقسیم کنید، بین کبابها فاصله بدهید.
گوجهها را نصف کرده و روی کبابها بچینید.
درب تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا کبابها با آب خودشان بپزند.
اگر با یک کاردک یا کفگیر کبابها را بچرخانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.
در 5 دقیقه آخر سماق را روی کبابها بپاشید و بگذارید کمی سرخ شود.
در صورت تمایل فلفلها را در ده دقیق آخر به کبابها اضافه کنید.
درباره این سایت