کباب از بهترین غذاهایی است که با طعم خوشمزه خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از بهترین نوع آن، کباب تابه ای یا دیگی است. این کباب از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است که علاوه بر خوش طعم بودن، تهیه و پخت آن نیز بسیار آسان است. در پخت کباب تابه‌‎ای نیازی به منقل و دود ندارید و با روش های آسان تری در منزل می توانید آن را تهیه کنید و در انواع وعده های غذایی ناهار یا شام می‌توانید سرو کنید.

 

مواد لازم

  • 750 گرم گوشت چرخ کرده
  • 4 عدد گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری سماق
  • روغن
  • 6 عدد فلفل کبابی
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • 2 عدد پیاز

 

طرز تهیه کباب تابه ای

 

دستور العمل‌

  • ابتدا پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.
  • با گوشت مخلوط کنید و نمک و ادویه‌ها را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
  • کف تابه را چرب کنید و گوشت را در تابه به ضخامت 2 تا 3 سانتی‌متر پهن کنید.
  • سطح گوشت را کاملا صاف کنید.
  • کباب را به تکه‌های 4 سانتی‌متری تقسیم کنید، بین کباب‌ها فاصله بدهید.
  • گوجه‌ها را نصف کرده و روی کباب‌ها بچینید.
  • درب تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا کباب‌ها با آب خودشان بپزند.
  • اگر با یک کاردک یا کفگیر کباب‌ها را بچرخانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.
  • در 5 دقیقه آخر سماق را روی کباب‌ها بپاشید و بگذارید کمی سرخ شود.
  •  در صورت تمایل فلفل‌ها را در ده دقیق آخر به کباب‌ها اضافه کنید.
  • این کباب‌ها را با کته و کره سرو کنید.

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Carol شبکه خبري العالم تبادل لینک رایگان 2 گوشی دست دوم مطالب مفید آموزش چرم دوزی|خریدکیف چرم|کارآفرینی نقاشی ساختمان در شهریار