شاید برایتان سوال ایجاد شود که ترشی آلبالو با چه سرکه ای درست می‌شود. انتخاب نوع سرکه برای این ترشی به ذائقه خودتان بستگی دارد. اگر دوست دارید طعم سرکه تند و تیزتر باشد، می‌توانید از سرکه قرمز استفاده کنید. در غیر این صورت تهیه ترشی آلبالو با سرکه سفید روش بهتری است. ترشی آلبالو علاوه بر سرکه انگور با سرکه سیب هم محبوب است.

 

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم آلبالو
  • سرکه سفید یا قرمز به مقدار لازم
  • 3 قاشق غذاخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری شکر

 

طرز تهیه ترشی آلبالو

 

دستور العمل‌

  • ابتدا بند آلبالو‌ها را جدا کنید و سپس زیر آب سرد آن‌ها را بشویید.
  • در این مرحله آلبالوها را بر روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود.
  • توجه داشته باشید که خیس بودن آلبالو باعث کپک زدن ترشی خواهد شد.
  • در این مرحله آلبالو‌ها را درون ظرف مورد نظر خود بریزید.
  • مقداری نمک و شکر به ظرف اضافه کنید.
  • سپس سرکه را درون ظرف بریزید.
  • توجه داشته باشید که روی تمام آلبالوها را سرکه بپوشاند.
  • ظرف را به آرامی تکان دهید تا نمک و شکر تا حدودی در سرکه حل شود.
  •  مدت زمان لازم برای آماده شدن ترشی 3 تا 10 روز است.
  •  می‌توانید در فرایند طرز تهیه ترشی آلبالو شکر را حذف کنید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سفر به ترکیه و انتخاب تور استانبول و تور آنکارا و تور آنتالیا دلنوشته هاي يک فروند کلاسیک99 - اطلاع از بروز ترین و کلاسیک ترین دستگاه های تکنولوژی مجله رصدی-تحلیلی پرسا کالرفول کروم https://ascharter.ir دکلمه های رضا پیربادیان فرابوم پنجره ای رو به جهان حالا بریم