مارمالاد نوعی فرآورده کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولا عاملی مانند ژلاتین برای ژله ای شدن به آن اضافه می‌کنند. در فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد اغلب به نوعی کنسرو اطلاق می‌شود که از پرتقال یا سایر انواع مرکبات، زرد آلو، هلو، شلیل و … است.

این واژه اولین بار در سال ۱۴۸۰م به واژه نامه کشور انگلستان وارد شد. اصل این واژه اسپانیایی است و به معنی کنسرو قابل نگهداری است که از میوه تهیه می‌شود. در ادامه قصد داریم طرز تهیه مارمالاد زردآلو را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم

  • 2 کیلوگرم زرد آلو
  • 500 گرم شکر
  • 2 ورق ژلاتین

طرز تهیه مارمالاد زرد آلو

 

دستور العمل‌

  • زردآلو را از هسته جدا و آن را چرخ کرده و یا درون دستگاه غذاساز بیاندازید.
  • سپس شکر را روی زردآلو می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.
  • 2 تا 3 ساعت بماند تا شکر کمی آب شود.
  • این مایه را در ظرف لعابی می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم و گاهی هم می‌زنیم تا مارمالاد جوش بیاید و کاملا سفت شود.
  • سپس ژلاتین را در کمی آب جوش حل می‌کنیم (یا لعاب به دانه) را داخل مایه مذکور می‌ریزیم.
  • مارمالاد باید بعد از سرد شدن کاملا غلیظ و بدون آب باشد.
  • با هلو و شلیل و آلوی زرد نیز به همین طریق مارمالاد تهیه می‌کنند.
  • مارمالاد آلوی زرد به علت ترش بودن نیاز به آب لیمو ندارد.
  • همچنین میزان شکر مارمالاد آلوی زرد 2 برابر کنید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Paul Stacey آسمان مجازی ابرارسازه راهبران آموزشی و تربیتی شهرستان اشنویه دستگاه بلیچینگ بیت کوینر شو گواهینامه ssl Chris آگهی مناقصه 77492795-021 وبلاگ نماز