میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد مورد نیاز برای تهیه میرزاقاسمی (mirza ghasemi) عبارتنداز: بادمجان، گوجهفرنگی، سیر، روغن، تخممرغ، نمک و ادویه. برای تهیهٔ میرزاقاسمی باید بادمجانها را تنوری (کبابی) کرده، سپس در آب سرد قرار دهید تاپوست آن به راحتی کنده شود و گوشت کباب شده آن به پوست نچسبد.
حال آنها را خوب بکوبید؛ سپس سیر کوبیده شده را به همراه بادمجانها و مقداری زردچوبه کمی تفت دهید و در اینجا گوجه فرنگی رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و حرارت را ادامه دهید تا آب بادمجانها کاملا گرفته شود. در مرحلهٔ بعد تخممرغها را شکسته و با بادمجانها مخلوط نمایید؛ همچنین نمک و ادویهجات را به دلخواه به غذا اضافه کنید. حالا طرز تهیه میرزا قاسمی را مشاهده کنید.
مواد لازم
8 تا 10 عدد بادمجان متوسط
1 بوته سیر
200 گرم روغن
4 تا 5 عدد تخم مرغ
1 تا 2 عدد گوجه فرنگی
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
بادمجانها را روی آتش یا داخل فر کبابی میکنیم.
کبابی کردن را تا حدی ادامه دهید که بادمجان پخته شود.
سپس پوست بادمجانها را بگیرید.
سر بادمجان را حتما بگیرید همچنین اگر بادمجانها تخم داشت، تخم آنها را جدا کنید.
سپس بادمجانها را ساطوری میکنیم، سپس گوجه فرنگی را در آبجوش میاندازیم و پوست آنرا میگیریم و ریز خرد میکنیم.
در این مرحله سیر را میکوبیم تا نرم شود، روغن را در تابه که بهتر است لعابی باشد میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا داغ شود و سیر کوبیده شده را در روغن تفت میدهیم.
در این مرحله گوجه فرنگی و بادمجان را در تابه میریزیم و کمی سرخ میکنیم، تا جایی که آب آن کاملا کشیده شود و روغن بیفتد.
سپس کمی نمک و فلفل به آن میزنیم و بعد مایه را در یک طرف تابه میریزیم، تخم مرغها را در یک ظرف میشکنیم و با کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و در طرف خالی تابه میریزیم.
اجازه میدهیم تخم مرغ ببندد و کمی سرخ شود.
بعد از اینکه تخم مرغها بسته شد آن را با بادمجان و گوجه فرنگی مخلوط میکنیم.
اکنون میرزا قاسمی آماده است و آن را در دیس میکشیم و اطراف آن را با گوجه فرنگی حلقهای تزیین میکنیم.
درباره این سایت