زیتون پرورده شمال با رب انار، گردو، روغن زیتون، سبزی های محلی و …تهیه می‌شود. این چاشنی خوشمزه را با انواع غذا ایرانی و فرنگی می‌توان سرو کرد. زیتون پرورد دارای خواص بسیار زیادی است که خوردن آن را به شما توصیه می‌کنیم.

 

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم زیتون بدون هسته (شوری و تلخی آن گرفته شده باشد)
  • 200 گرم گردوی آسیاب شده
  • 1 قاشق سوپخوری گلپر ساییده شده
  • 1 دسته چوچاق
  • 1 بوته سیر (به دلخواه)
  • نمک به مقدار لازم
  • ¼ لیوان آب انار شیرین
  • 1.5 پیمانه آب انار ترش
طرز تهیه زیتون پرورده

 

دستور العمل‌

  • چوچاق را خرد کنید. سپس آن را با گردو، گلپر، نمک، سیر رنده شده، آب انار ترش و شیرین مخلوط کنید تا تبدیل به سس شوند.
  • زیتون را در سس ریخته، مخلوط کنید و در یخچال بگذارید. می‌توانید پس از 24 ساعت (زیتون پرورده) آن را نوش جان کنید.

نکات مهم

اگر زیتون شور یا تلخ است، آن‌ها را در آب قرا دهید و روزی چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی و شوری‌اش از بین برود. ممکن است این کار بین 2 تا 3 روز طول بکشد. در آخرین مرحله مقدار مناسبی نمک در آب زیتون بریزید تا مزه‌دار شود. بعد از 2 ساعت زیتون را در صافی بریزید تا آب آن برود و سپس در سس بخوابانید.

سیر را می‌توانید با پوست حبه کرده، در ظرف در دار بریزید و در فریزر نگهداری کنید. برای هربار استفاده، به مقدار لازم بردارید، زیر شیر آب بگیرید تا پوست آن به راحتی کنده شود. سیر منجمد، نمی‌پوسد و خراب نمی‌شود. بوی نامطبوعی هم ندارد و طعم بهتری دارد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ارزها کهکشان میراکلس James فکر و حساب آپدیت نود 32 - لایسنس نود 32 - یوزرنیم و پسورد نود 32 – اندروید رُنسانس بلیط ارزان قیمت محقق و پژوهشگر طب STS شرکت بین المللی پیمانکاری عمرانی سهند تبریز باغ سپیدار