اگر بخواهیم یک غذای شیرازی معروف را به شما معرفی کنیم بدون شک اول از همه به سراغ کلم پلو خواهیم رفت. در تهیه این غذا از برنج، کلم و مقداری گوشت قلقلی استفاده می‌شود. برخی کلم پلو با گل کلم و یا کلم پلو با کلم سنگی را نیز تهیه می کنند. اما یک کلم پلوی شیرازی اصل با کلم قمری و فوت و فن های بسیار خاصی تهیه و پخته می شود.

 

مواد لازم

  • 6 پیمانه برنج
  • 1 کیلوگرم کلم
  • 500 گرم شوید، تره، ترخون و ریحان
  • 2 عدد پیاز
  • روغن، نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

 

مواد لازم برای کوفته ریزه

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 4 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • 1 عدد پیاز
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کلم پلو

 

دستور العمل‌

  • برنج را با مقداری نمک از چند ساعت قبل خیس می‌کنیم.
  •  کلم‌ها را شسته و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زردچوبه سرخ می‌کنیم.
  • حین سرخ شدن 2 قاشق آبلیمو به آن اضافه می‌کنیم.
  • سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خرد می‌کنیم.
  •  برنج را با نصف قاشق مرباخوری زردچوبه می‌جوشانیم، آبکش می‌کنیم.
  • سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می‌کنیم.
  • مواد را در قابلم می‌ریزیم و دم می‌کنیم.

 

طرز تهیه کوفته ریزه

  • پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می‌کنیم.
  • آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم.
  • آن‌ها را به صورت کوفته ریزه در می‌آوریم و سرخ می‌کنیم.
  • پیاز را هم خرد و سرخ می‌کنیم.
  • کوفته‌ها را وسط پلو می‌گذاریم تا همراه پلو دم بکشد.
  • وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می‌کشیم و با پیاز تزیین می‌کنیم.

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کیا تاور کرین modiran-sanat مسافرت نگین تاک آقای دانلود | بهترین های اینترنت سلامتی فارسی خبرهای سراسری همسریابی و همسرداری ایرانی وکيل حقوقي Dariel8c Seite