سوپ جو یکی از سوپهای سنتی ایرانی است که طعم بسیار خوب و لذیذی دارد. به جهت دارا بودن مواد متنوع، این سوپ میتواند تامین کننده بخش زیادی از ویتامینها، مواد معدنی، املاح و نیازهای بدن باشد. از مزایای دیگر این سوپ کاهش جذب مواد مضری مانند چربی از دستگاه گوارش است. مواد تشکیل دهنده این سوپ اغلب آب مرغ، جو، هویج، گوجه فرنگی و انواع سبزیجات است.
مواد لازم
½ پیمانه (100 گرم) جو پوست کنده
5 تا 6 پیمانه آب گوشت بدون چربی
2 تا 3 قاشق سوپخوری هویج رنده شده
100 گرم خامه
2 پیمانه سس سفید غلیظ
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد.
سپس جو را با آب گوشت میگذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد.
در این مرحله هویج را اضافه میکنیم و بعد از چند جوش که هویج پخته شد، سس سفید را داخل سوپ میریزیم.
اجازه دهید سوپ جو آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود.
سپس سوپ را در ظرف مناسب میکشیم و خامه را روی آن میدهیم.
درباره این سایت