ماهی خاویار با نام تجاری استورژون از خانواده تاس ماهیان است و گونه‌های آب زی کم‌نظیری هستند که دارای قدمت چند صد میلیون ساله که عصر ژوراسیک باز می‌گردد است. خاویار به فسیل زنده جهانی نیز مشهور است. از ۲۷ گونه ماهی خاویار تنها ۶ مورد از آن‌ها در دریای مازندران وجود دارد. مروارید سیاه نام دیگر تخم خاویار است.

گوشت ماهی خاویار دارای قیمت آنچنان بالایی نیست اما تخم خاویار از قیمتی به مانند طلا برخوردار است. تخم خاویار از لحاظ رنگی به انواع گوناگونی تقسیم می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها تخم خاویار طلائی، تخم خاویار سرخ و از همه مهم‌تر تخم خاویار سیاه است. در ادامه به خواص خاویار اشاره خواهیم کرد.

خواص خاویار

 

تأمین کننده آنتی اکسیدان 

یکی از خواص خاویار این است که دارای ویتامین آ است که در بهبود زخم‌های ایجاد شده روی پوست و همچنین به عنوان محافظ جدار خارجی سلول عمل می‌کند همچنین دارای ویتامین ای است که پوست را به صورت عمقی مرطوب نگه می‌دارد و از خشک شدن شدید پوست در زمان‌های طولانی جلوگیری می‌کند. ویتامین ای همچنین به عنوان عاملی مهم در گردش خون ایفای نقش کرده و از بروز بیماری‌هایی به مانند پارکینسون جلوگیری می‌کند.

خواص خاویار برای مادران باردار

مادران در دوران بارداری نه تنها باید مراقب فرزند بلکه باید بیش از همه کس مراقب سلامتی خود باشند. زیرا این دوران یکی از حساس‌ترین مراحل زندگی هر زن و مادری می‌تواند باشد. مسلماً می‌دانید که خوراک مادر در دوران بارداری تأثیر مستقیمی بر روی سلامتی نوزاد دارد. بر همین اساس است که شما به عنوان یک مادر باید در دوران بارداری تلاش بیشتری برای مصرف غذاهای سالم‌تر داشته باشید.

خواص خاویار یکی از عمده مواردی است که در دوران بارداری به آن اشاره شده است. این ماده مغذی می‌تواند در دوران بارداری سلامت نوزاد و همچنین مادر را در دوران بعد از زایمان تضمین کند. به توصیه پزشکان ن و زایمان خاویار ایرانی یکی از بهترین و مغذی‌ترین انواع خاویارهایی است که مادران باردار می‌توانند از آن استفاده کنند.

پزشکان در مورد استفاده از خواص خاویار در دوران بارداری اشاره کردند که بهتر است مادر در ماه‌های ۶ تا ۹ ماهگی فرزند خود از این ماده مغذی استفاده کند. البته مصرف کردن خاویار در کل دوران بارداری به مادران توصیه شده است. لازم به ذکر است که خاویار ایرانی اگر به صورت طبیعی کشت و صید شده باشد از هر گونه عامل سرب و جیوه ای به دور است.

نبود این فات سنگین در خاویار به این معنی است که شما مطمئن خواهید شد با مصرف کردن خاویار هیچ عارضه جانبی بدن مادر و فرزند را تهدید نمی‌کند. ماهی‌های اقیانوس آزاد عموماً دارای جیوه فراوانی در خود هستند لذا سعی کنید از خاویار صید شده ایرانی بهره ببرید.

 

تنظیم کننده فشار خون

یکی از خواص خاویار این است که دارای منابع مغذی مانند پتاسیم است. عنصر پتاسیم در بدن انسان به عنوان تنظیم کننده فشار خون عمل می‌کند. لذا خوردن خاویـار می‌تواند جایگزینی گران‌قیمت برای قرص‌های فشار خون شما باشد. لذا این غذا را به افرادی که دارای فشار خون و حساب بانگی پرفشار هستند توصیه می‌کنیم.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Erin ماجراهای انار و بچه مردم افروز رایانه دانلود برنامه اندروید اجاره آپارتمان مبله روزانه هفتگی ماهانه طراحی سایت در گیلان امین سیلیس