آیا تخفیف مناسبی برای خرید مواد غذایی پیدا کرده‌اید و تمایل دارید تا مقدار زیادی از آنها بخرید و حالا به این فکر می‌کنید که فریز کردن مواد غذایی تا چه زمانی ممکن است؟

اصلا آیا چنین کاری شدنی است؟ بله! در حقیقت بسیاری از مواد غذایی که فکرش را نمی‌کنید هم می‌توان فریز کرد! همه ما می‌دانیم که گوشت، سبزیجات و بستنی را می‌توان به راحتی فریز کرد، اما خیلی از مواد غذایی دیگر نیز چنین قابلیتی دارند؛ غذاهایی که شما اغلب اضافه آنها را دور می‌ریزید.

به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا، شما تقریبا می‌توانید هر غذایی را فریز کنید! البته به غیر از چند چیز مثل کنسروها یا تخم مرغ با پوست. البته بعضی مواد غذایی هم مانند کالباس‌ها را پس از خارج کردن از بسته‌بندی‌شان می‌توانید فریز کنید، و دیگر حکم کنسرو را ندارند.

در ادامه این مطلب، امکان فریز کردن انواع مواد غذایی که معمولا فریز نمی‌کنید را باهم بررسی می‌کنیم. همچنین بررسی می‌کنیم که چطور می‌توان حداکثر تازگی و سلامت مواد غذایی را برای مدت طولانی‌تری حفظ کرد. 

 

مواد غذایی مناسب برای فریز کردن

  • کره حیوانی و گیاهی مقابل فریز کردن است.
  • انواع پنیر پیتزا که رنده شده باشند قابلیت فریز کردن دارند.
  • انواع نان شامل: تافتون، سنگک، بربری و … را می‌توان فریز کرد.
  • شیر قابلیت فریز شدن را دارند، اما بعد از ذوب شدن باید خوب مخلوط کرده و بعد مصرف کرد.
  • ماست و خامه قابلیت فریز شدن دارند اما بعد از ذوب باید کاملا همزده شوند.
  • تخم مرغ را شکسته و درون کیسه نایلونی در فریزر نگهداری کرد.

 

مواد غذایی نامناسب برای فریز کردن

  • تخم مرغ پخته برای فریز کردن مناسب نیست.
  • سبزیجاتی که آب زیاد دارند مانند: کاهو، خیار، تربچه، قارچ و …
  • سبزیجاتی مانند ریحان، جعفری و … که علی رقم کم آب بودن برای فریز کردن مناسب نیستند.
  • تمام سس‌هایی که حاوی تخم مرغ هستند نیز برای فیز کردن مناسب نیست.

 

 

نکاتی برای فریز کردن مواد غذایی

در ادامه قصد داریم شما را با نکاتی آشنا کنیم که به ماندگاری مواد غذایی در فریزر کمک می‌کند؛ بعلاوه این اقدامات می‌تواند عمر دستگاه شما را افزایش دهد. اگر شما هم می‌خواهید مواد غذایی را برای مدتی طولانی‌تر داشته باشید، بهتر است این نکات را تا انتها دنبال کنید. با جیمیتو همراه ما باشید.

فریز کردن مواد غذایی

 

خنک کردن مواد غذایی

قبل از اینکه مواد غذایی را درون فیزر قرار دهید، ابتدا آن‌ها را خنک کنید. هرگز مواد غذایی که داغ هستند را درون فریزر قرار ندهید، این کار نه تنها باعث افزایش دمای فریزر می‌شود، بلکه می‌تواند مواد غذایی که در مجاورت آن قرار دارد را ذوب کرده و حتی آن‌ها را خراب کند. پس این نکته را حتما جدی بگیرید.

 

فریز غذاهای پخته

غذاها بعد از اینکه پخته می‌شوند باید مصرف شوند، در غیر اینصورت ممکن است در دمای اتاق به باکتری و ویروس‌ها آلوده شوند که بعد از فیز کردن نیز همچنان زنده خواهند ماند. بنابراین توصیه می‌شود حتی الامکان غذاهای پخته را فریز نکنید. و یا غذاهایی را فریز کنید که بعداز خارج کردن از فیزر مجددا نیاز به پخت کامل آن دارید که به این طریق باکتری و ویروس‌ها به طور کامل از بین بروند.

 

بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی صحیح مواد غذایی از چند ۲ جهت دارای اهمیت است. اول اینکه بوی نامطبوع به خود نمی‌گیرد که در مصرف مجدد آن بسیار مهم خواهد بود؛ همچنین این کار بهداشتی تر است و مانع از آلوده شدن آن ماده غذایی با باکتری‌های احتمالی موجود در فیزر می‌شود. توصیه ما به شما این است که از نایلون‌های زیپ کیپ استفاده کنید تا بر این دو مشکل به راحتی غلبه کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عمومی closed Christy شرکت بیمه کارآفرین پرسپولیس اخبار بارسلونا-barcelona NEWS در مسیر سرنوشت اتد پلاس