کدو حلوایی شیرین مزه است و پوست آن ضخیم و گوشتی است و از آن می‌توان برای تهیهٔ سوپ یا کیک استفاده کرد. دانه‌های درون کدو حلوا هم خوراکی هستند. تخمهٔ کدو که از همین دانه‌ها تهیه می‌شود، به صورت تنقلات به مصرف می‌رسد. همچنین، برگ‌های گیاه کدو حلوا و حتی گلِ آن هم مصرف خوراکی دارد.

کدو حلوایی در کشورهای غربی به عنوان بخشی از جشن هالووین استفاده می‌شود. در این جشن داخل کدو حلوایی را خالی کرده و با درست کردن شکل‌های ترسناک روی پوست کدو و روشن کردن شمع درون آن، هالووین را جشن می گیرند.

خواص کدو حلوایی

 

وجود آنتی اکسیدان کافی

رادیکال های آزاد در بدن انسان به واسطه مواد غذایی و آلاینده‌های محیطی وجود دارند. سطح غلظت مشخصی از این رادیکال های آزاد برای بدن بدون خطر است اما زمانی که غلظت آن‌ها افزایش پیدا می‌کند، اثرات مثبت آن‌ها به مانند از بین بردن باکتری های مضر در بدن تبدیل به اثرات منفی و تشکیل سلول های مخرب در بدن می‌گردد.

وجود رادیکال های آزاد از طرفی موجب بروز واکنش های اکسیداتیو در اندام های مختلف می‌شود که در پی آن بیماری‌هایی به مانند آرتروز، روماتیسم و مشکلات قلبی و عروقی به وجود می‌آید. در صورت آسیب رادیکال های آزاد به سلول های بدن احتمال تشکیل سلول سرطانی نیز وجود دارد.

تنها عاملی که می‌تواند رادیکال آزاد را خنثی کند، آنتی اکسیدان است. مواد مختلفی در بدن نقش آنتی اکسیدانی دارند که از جمله آن‌ها، ویتامین‌ها هستند. کدو حلوایی با دارا بودن انواع ویتامین‌ها و دسته گسترده‌ای از ویتامین‌های A توانایی مقابله با واکنش های رادیکال های آزاد را دارد.

خواص کدو حلوایی و پوست چرب

پوست صورت می‌تواند انواع گوناگونی داشته باشد که یکی از آن‌ها پوست چرب است. در صورتی که پوست چرب داشته باشید حتماً می‌دانید میزان رشد بیماری‌های پوستی و همچنین بروز آکنه و جوش روی پوست‌های چرب بسیار زیاد است. یکی از راه‌های درمان و کاهش چربی این نوع از پوست‌ها استفاده از خواص کدو حلوایی است.

برای درست کردن ماسک صورت با کدو حلوایی کافی است یک قاشق سوپ خوری کدو تنبل را به همراه یک قاشق چای‌خوری سرکه سیب در هم ترکیب کنید و خوب به هم بزنید. ترکیب به دست آمده را به مدت ۳۰ دقیقه روی صورت خود بگذارید و اجازه دهید که کاملاً خشک شود.

حال ماسک را با استفاده از آب سرد بشورید. این کار باعث خواهد شد تا منافذ پوستی شما بازتر شوند. همچنین ترشح عروق چربی زیر جلدی شما نیز به مقدار زیادی نزدیک به حالت ایده آل خواهد شد. از این رو اگر می‌خواهید به نتیجه دلخواه برسید، باید این کار را به مدت چند هفته ادامه دهید.

تقویت سیستم ایمنی بدن

یکی از خواص کدو حلوایی این است که مجموعه‌ای از ویتامین‌ها را در خود دارد. خوردن ماده مغذی به مانند کدو حلوایی برای تامین سلامتی بدن کافی است. بدون شک رسم خوردن کدو حلوایی در ابتدای زمستان و شب چله بی ربط به این موضوع نیست. مهم‌ترین ویتامین موجود در کدو حلوایی، ویتامین A است. علاوه بر این وجود بتاکاروتن موجب تشکیل دوباره ویتامین A در بدن می‌شود.

مطالعات نشان داده است که وجود ویتامین A سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و موجب افزایش قوای آن برای کاهش عفونت‌ها در بدن می‌شود. برعکس اگر بدن شما بدون ویتامین A باشد یا وجود آن دچار کمبود شده باشد، سیستم ایمنی به شدت ضعیف و آسیب‌پذیر می‌شود.

کدو حلوایی همچنین دارای ویتامین C نیز می باشد. این ویتامین به ساخته شدن بیشتر تعداد گلبول های سفید خود کمک می‌کند و در نتیجه موجب افزایش قدرت ایمنی بدن می‌شود. خوردن ویتامین C در فصل زمستان از جمله مومات جلوگیری از سرماخوردگی است.

علاوه بر دو ویتامین ذکر شده، کدو حلوایی دارای ویتامین E، آهن و فولات (نوعی ویتامین B) است که در افزایش قدرت ایمنی بدن بی تاثیر نیستند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مطالب مفید از اینترنت Robin اشعار یک عاشق sayedmahdi تولیدکمپرسور باد محصولات کلمن آب Joshua معرفی انواع پکیج و راداتور